Akademia e

Graphic Design

927 studentë të Brainster të punësuarnë vitin 2022 dhe 2023.
Grupi i ardhshëm është duke u plotësuar, prandaj apliko tani!

0
Aplikantë në këtë afat të regjistrimit

Eksperienca e kërkuar

Fillestar

Kohëzgjatja

10 muaj

Angazhimi

15 orë në javë

Fillon më

Vjeshtë 2024

Çmimi

2400

Grupi tjetër Vjeshtë | 2024

#1 - arsim që punëson

#1 - sipas numrit të studentëve
të punësuar

927+ studentë të punësuar që nga viti 2022 deri më sot!

#1 - Punësim i shpejtë

koha mesatare për t'u punësuar - 4 muaj e 25 ditë

#1 - nga numri i partnerëve
për punësim

+200 kompani vendase dhe ndërkombëtare

Modulet

Muaj 1
Muaj 2
Muaj 3
Muaj 4
Muaj 5
Muaj 6
Muaj 7
Muaj 8
Muaj 9
Muaj 10

Java tipike e punës

Grupi 1
|
Grupi 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Leksione

18:00 - 20:00

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të pavarur:
përsëritje, lexim,
hulumtim.

Leksione

18:00 - 20:00

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të pavarur:
përsëritje, lexim,
hulumtim.

Leksione

18:00 - 20:00

Friday Night Out

E lirë

Dita e vetëkujdesit:
stërvitje, lexim,
ujisni bimët tuaja.

MON TUE WED THU FRI SUN

No Classes

Self-paced learning:
re-cap, reading,
research.

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

This slot may be subject to change.
19:00 - 21:00

Projekte
Reale

Nëpërmjet projekteve reale ju do të ndërtoni zgjidhje dhe produkte aplikative për kompanitë tona partnere dhe do të njiheni me sfidat dhe problemet e biznesit të ditëve të sotme.

Hackathone nga 48 orë Zgjidhje Aplikative Portofoli i Pasuruar Certifikatë e Përfunduar
Победничко решение за Motion Design на Bellina
Read More
Студент

Теодора Трајковска

Клиент
Bellina
Победнички решенија за постер дизајн на Bellina
Read More
Студенти

Ангела Милеска и Слободан Трчков

Клиент
Bellina
Победничко решение од Хакатонот за FIFA World Cup 2022
Read More
Студенти

Владо Јовановски, Кристијан Крстески, Ирина Вуцеља, Александар Стерјовски и Андријана Трајкова

Клиент
FIFA World Cup Qatar 2022
Академија за графички дизајн – Завршен проект: Gift from Macedonia
Read More
Студент

Теодора Трајковска

Клиент
Gift from Macedonia
Креативно решение за Marinov Design
Read More
Студент

Харита Су

Клиент
Marinov Design
Read More
Previous
Next

Për kë është e përshtatshme
kjo akademi
Krijues që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre teknike: Individë me përvojë në graphic design, ilustrim apo artet vizuale të tërhequra nga aspektet teknike të dizajnit.
Dizajnerët autodidaktë që kanë nevojë për mentorim: Personat që kanë mësuar vetë graphic design ose kanë përvojë dhe duan të mësojnë më shumë rreth procesit të projektimit.
Profesionistë që ndryshojnë karrierën: Individë nga industri të ndryshme si marketingu, reklamat apo arti, të interesuar për të kaluar në një karrierë në graphic design.

Përvoja dhe përmbushja
e pritshmërive

Për studentët tanë, Brainster është më shumë se
një akademi dhe vend për t'i zhvilluar aftësitë.

Takime
të lira

Filloni transformimin e karrierës dhe
rezervoni një vend sot!

Grupi 26, Есен 2023

Regjistrimi për

Pranverë 2024

Pagesa

Deri në 21 këste

Çmimi

-

Grupi 27, Есен 2023

Regjistrimi për

Pranverë 2024

Pagesa

Deri në 21 këste

Çmimi

-

Grupi 1, Pranverë 2024

Regjistrimi për

Vjeshtë 2024

Pagesa

Deri në 27 këste

Çmimi

2.400

Scholarships

*Vetëm për personat rezidentë në Shqipëri.

Bursë 100%

Të gjithë personat e papunë mund të përfitojnë bursa deri në 100%

Aplikoni Tani
Bursë 50%

Personat të cilët dëshirojnë të ndryshojnë karrierë mund të përfitojnë bursa deri në 50%

Aplikoni Tani

Proces i lehtë për aplikim

1

Plotësoni një formë
digjitale

Na lini informacionet e kontaktit dhe pritni një telefonatë brenda 24 orëve.

2

Caktoni një takim informativ me një konsulent studentor

Caktoni një takim në një kohë që ju përshtatet dhe merrni të gjitha informacionet që ju nevojiten për akademinë.

3

Jepni vetes një përparësi me programin përgatitor falas

Me regjistrimin tuaj, ju do të keni një program përgatitor ku mund të filloni të mësoni.

Opsionet
financiare

Financimi i studimeve nuk duhet të jetë një pengesë për arsimim. Zgjidhni metodën e pagesës e cila është më e përshtatshme për ju.

Ndarja në këste

Pagesë maksimumi në 20 këste
Pa asnjë kosto shtesë ose të fshehur.

Çmimi për 1 këst
1 5 10 15 20

Histori suksesi

Puna dhe suksesi në akademi japin rezultate për të
cilat mund të krenoheni.

1 2 3

Studentët tanë të diplomuar punësohen në…

Keni nevojë për udhëzime shtesë?

Bisedoni me një profesionist të Pranimit të Studentëve dhe, nëpërmjet vlerësimit dhe këshillave të përbashkëta, zbuloni nëse akademia është e përshtatshme për qëllimet tuaja arsimore dhe/ose të karrierës.

Na telefononi.

Na dërgoni një mesazh

Pyetjet e bëra më
shpesh

Brainster ndihmon studentët e tij të suksesshëm të gjejnë mundësi të reja karriere nëpërmjet rekomandimeve dhe bashkëpunimeve me kompanitë lokale dhe ndërkombëtare që punësojnë aktivisht dhe lehtësojnë procesin e gjetjes së karrierës së ëndërruar.

Nga ana tjetër, studentët e Brainster fitojnë aftësi që kërkohen në tregun e punës dhe që do t'i lejojnë ata të dallohen nga të tjerët në industrinë e IT-së, jo vetëm nëpërmjet njohurive që fitojnë, por edhe nëpërmjet projekteve (përvojës praktike) që ata zhvillojnë

Formati i mësimit i mbështetur nga platforma komunikimi dhe mjete për zbatimin cilësor të programit dhe aktivitete praktike të realizuara përmes leksioneve dhe seminareve me një instruktor.

Përzgjedhja bëhet në nivel individual pas takimit online me dikë nga ekipi i Student Admission. Faktorët kryesorë që do të diskutojmë do të jenë

Eksperienca dhe përvojat e mëparshme. Për t'u regjistruar në një akademi nuk kërkohet asnjë përvojë përkatëse profesionale në terren ose arsim, por një nivel i caktuar disipline profesionale do t'ju ndihmojë të zotëroni më mirë akademinë. Për sa i përket njohurive paraprake të teknologjisë, do të jetë një plus nëse jeni të shkathët në përdorimin e teknologjisë në përgjithësi dhe njohuritë bazë të përdorimit të kompjuterit pasi e gjithë akademia bazohet në mjete dhe metodologji digjitale.

Motivimi. Ne kemi një standard të lartë kur bëhet fjalë se sa i motivuar, i vendosur dhe i përkushtuar është një kandidat. Studimi në një nga akademitë tona kërkon investim kohe, energjie dhe fokusi. Edhe pse ne kemi një ekip për t'ju mbështetur gjatë gjithë akademisë, suksesi do të jetë rezultat i përpjekjeve të shumta që keni bërë.

Njohuri të mjeteve dhe gjuhës angleze. Nuk është e detyrueshme që të keni hasur më parë me mjetet që do të mësoni, por është e nevojshme të keni njohuri të gjuhës angleze. Do të hasni terminologji në gjuhën angleze, do të punoni me klientë ndërkombëtarë në projekte reale, teknologji në anglisht, etj.

Të gjitha akademitë Brainster janë të çertifikuara nga institucioni i akredituar i arsimit të lartë të IT-së Brainster Next College. Pas përfundimit të suksesshëm të akademisë, çdo student do të marrë dy çertifikata: një nga Brainster me sukses të demonstruar dhe një nga Brainster Next College. Në Maqedoni vetëm akademitë tona janë të çertifikuara nga një fakultet i akredituar i IT-së.

Brainster synon të ofrojë fleksibilitet për studentët tanë për sa i përket pagesës:
– Zbritje për pagesën njëherësh
– Pagesë deri në 27 këste mujore (me mundësi pagese më herët)
– Pa interes dhe kosto të fshehura
*Na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe bëhuni të parët që dini për ofertat ose zbritjet aktive.

Brainster ofron disa regjistrime gjatë gjithë vitit. Nëse dëshironi të dini më shumë, mos ngurroni të flisni me një nga këshilltarët tanë të Student Admission.