0applicants chose our academies in the last 7d

0Total applicantions in the last 7d

Akademia e
Programimit Front-End

Bëhu profesionist i teknologjisë nëpërmjet programimit

Zotëro aftësitë e nevojshme, zhvillo zgjidhje dhe produkte digjitale inovative. Bëhu pjesë e akademisë dhe fillo që sot transformimin e karrierës tënde.

Eksperienca e kërkuar

Fillestar

Kohëzgjatja

12 muaj

Angazhimi

18 orë në javë

Fillon më

Nëntor 2023

Formati Aktivitetet si Java Intro mbahen drejtpërdrejt.

Online

Çmimi

1850 1950

Early Bird Offer

Grupi Tjetër

Nëntor | 2023

Front-End Academy
Program, Format & Structure

Modulet

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9
Module 10
Module 11
Module 12

This executive program is certified by the accredited higher education institution - Brainster Next College.

Java tipike e punës

Grupi 1
|
Grupi 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Leksione Online

19:30 - 21:30

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione Online

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.
18:00 - 21:00

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.
10:00 - 12:00
MON TUE WED THU FRI SUN

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione Online

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.
18:00 - 21:00

Leksione Online

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.
19:00 - 21:00

Njihu me ekipin

e instruktorëve

With a learner-centered approach to teaching and learning, the program and 
in-class atmosphere make for a seamless learning experience. Meet the industry experts and professionals behind this proven methodology.

Projekte
Reale

Puna me klientë, organizata, mentorë dhe
kolegë në një sërë formatesh praktike.

Ndër-akademik Hackathon Modulare
Web solution funksional për brendin e modës ZANOV
Read More
Studentët:

Aneta Dimoska, Verica Nackova, Daniela Damjanoska dhe Stefanija Gjurkovska

Klient | Zanov
Web solution dhe UX/UI dizajn për Olimpiadën Speciale të Maqedonisë
Read More
Studentët:

Todor M., Aleksandra D., Jasmina T., Elena P., Denis R., Nikola P., Hristofor S., Goce C., Vlladimir K., Daniella D., Jordan J., Aneta D. dhe Andrej O.

Klient | Special Olimpics Macedonia
Web solution funksional për UKIM
Read More
Studentët:

Daniella D., Dimitar K., Aleksandar S., Goce C., Vladimir K., Nikolla P., Aleksandra N., Jordan J. dhe Goce J.

Klient | Asambleja Studentore Universitare - UKIM
Projekti përfundimtar i Akademisë së programimit Front-End
Read More
Studentët:

Filip Kërstevski, Aleksandar Tushevski, Elena Stoleska, Hristina Dimitrovska, Pvell Petrushevski dhe Katerina Kimoska

Klient | Brainster
Read More

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Krijuesit që kërkojnë më shumë aftësi teknike me ekperiencë në: grafik dizajn, marketing digjital, ose krijimin e përmbajtjes të cilët janë tërheqës për zhvillimin e web-it.

02Koduesit e vetë-mësuar që kërkojnë trajnim të udhëhequr nga instruktorët: Njerëz që kanë mësuar veten të kodojnë ose kanë përvojë me gjuhët programuese.

03Profesionistët që kërkojnë një ndryshim në karrierë: Nga një gamë e gjerë e industrive të interesuara për të kaluar në web-development financimin, kujdesit shëndetësor, arsimit, ose shërbimit të klientit.

Mindset
Creative
Problem-Solving
CuriousDetail
Oriented

Career Background

Design
Service
Finance

The Brainster Way

Përjetoni përvojën unike të të mësuarit me Breinster: nga mjediset digjitale të punës dhe mjetet deri te aktivitetet interaktive dhe praktike që do t'ju ndihmojnë në progresin dhe suksesin e mësimit tuaj.

The Brainster Way

Përjetoni përvojën unike e të mësuarit me Breinster: nga mjediset digjitale të punës dhe mjetet deri te aktivitetet interaktive dhe praktike që do t'ju ndihmojnë në progresin dhe suksesin e mësimit tuaj.

Certifikim i dyfishtë

Duke përfunduar akademinë, merr një certifikatë të dyfishtë: një nga Brainster me një tregues distinktivi të nivelit të suksesit dhe një nga institucionet e akredituara të arsimit të lartë IT – Brainster Next College.

Program përgatitor për fillim të suksesshëm

Programi përgatitor do t'ju ndihmojë të njiheni me temat kryesore dhe terminologjinë, duke rritur shanset tuaja për sukses me 20%.

Platforma digjitale e të mësuarit

Të gjitha leksionet, materialet mësimore, detyrat praktike, progresin dhe suksesin tuaj në një vend – qasje në çdo kohë, e lehtë për t'u përdorur dhe e organizuar mirë.

Të mësuarit bazuar në projekte (project-based)

Si pjesë e programit të punës praktike, ju do të punoni përmes akademisë në projekte reale për klientë të vërtet pas qasjes së learning-by-doing.

Moduli i karierës

Ti merr mbështetje në karrierë në ndërtimin e portofolit tënd të punës, përmbledhje dhe udhëzime se si të dallohesh dhe të rrisish shanset për të hyrë në procesin e kërkimit të punës.

Mbështetje
në çdo hap

Me ekipin Student Experience, ju do të krijoni përvoja së bashku dhe do të arrini piketa (milestone): plane mësimi, kënaqësi, përparim, sukses. Friendly, approachable & easy-going.

Mbështetje
në çdo hap

Me ekipin Student Experience, ju do të krijoni përvoja së bashku dhe do të arrini piketa (milestone): plane mësimi, kënaqësi, përparim, sukses. Friendly, approachable & easy-going.

Takime
të lira

Fillo transformimin e karrierës dhe
rezervo një vend sot!

Regjistrimi për

Tetor 2023

Pagesa

Deri në 20 këste

Çmimi

2.450

regjistrimi | tetor 2023 pagesa | deri në 20 këste
Grupi 1, Vjeshtë 2023

Regjistrimi për

Nëntor 2023

Pagesa

Deri në 20 këste

Çmimi

1.850

Grupi 2, Vjeshtë 2023

Regjistrimi për

Nëntor 2023

Pagesa

Deri në 20 këste

Çmimi

1.850

Proces i lehtë për aplikim

1

Plotësoni një formë
digjitale me 2 hapa

Na lini informacionet e kontaktit dhe pritni një telefonatë brenda 24 orëve.

2

Cakto një telefonatë me këshilltar

Caktoni një telefonatë me këshilltarin tonë të Pranimit të Studentëve në një kohë të lirë dhe merrni të gjithë informacionin që ju nevojiten.

3

Vlerësimi i
kompatibilitetit

Ne vlerësojmë se sa të përputhshme janë synimet tuaja me synimet e programit, motivimin dhe vendosmërinë tuaj.

4

Jepi vetes një përprësi me programin përgatitor falas

Me regjistrimin tënd, ti do të kesh një program përgatitor ku mund të fillosht të mesosh.

Opsionet
financiare

Financimi i studimeve nuk duhet të jetë një pengesë për arsimim. Zgjidh metodën e pagesës e cila është më e përshtatshme për ty.

Ndarja në këste

Pagesë maksimumi në 20 këste
Pa asnjë kosto shtesë ose të fshehur.

1850

Çmimi për 1 këst
1 5 10 15 20

Our graduates get hired at

Burimi më i njohur

Ne Jemi Brainster!

Ke nevojë për udhëzime shtesë?

Bisedo me një profesionist të Pranimit të Studentëve dhe nëpërmjet vlerësimit dhe këshillave të përbashkëta, zbulo nëse akademia është e përshtatshme për qëllimet e tua arsimore dhe/ose të karrierës.

Na telefono.

Na dërgo një mesazh

Pyetjet e bëra më
shpesh

Formati i mësimit online i mbështetur nga platforma komunikimi dhe mjete për zbatimin cilësor të programit dhe aktivitetet praktike të realizuara përmes leksioneve dhe seminareve me një instruktor.

Përzgjedhja bëhet në nivel individual pas takimit online me dikë nga ekipi i Student Admission. Faktorët kryesorë që do të diskutojmë do të jenë

Sfondi dhe përvojat e mëparshme. Për t’u regjistruar në një akademi nuk kërkohet asnjë përvojë përkatëse profesionale në terren ose arsim, por një nivel i caktuar disipline profesionale do t’ju ndihmojë të zotëroni më mirë akademinë. Për sa i përket njohurive paraprake të teknologjisë, do të jetë një plus nëse jeni të shkathët në përdorimin e teknologjisë në përgjithësi dhe njohuritë bazë të përdorimit të kompjuterit pasi e gjithë akademia bazohet në mjete dhe metodologji digjitale.

Motivimi. Ne kemi një standard të lartë kur bëhet fjalë se sa i motivuar, i vendosur dhe i përkushtuar është një kandidat. Studimi në një nga akademitë tona kërkon një investim kohe, energjie dhe fokusi. Edhe pse ne kemi një ekip për t’ju mbështetur gjatë gjithë akademisë, suksesi do të jetë rezultat i përpjekjeve të shumta që keni bërë.

Njohuri të mjeteve dhe gjuhës angleze. Nuk është e detyrueshme që të keni hasur më parë me mjetet që do të mësoni, por është e dëshirueshme që të keni njohuri të gjuhës angleze. Do të hasni në terminologji në gjuhën angleze, do të punoni me klientë ndërkombëtarë duke punuar në projekte reale, teknologji në anglisht, etj.

Të gjitha akademitë Brainster janë të certifikuara nga institucioni i akredituar i arsimit të lartë të IT-së Brainster Next College. Pas përfundimit të suksesshëm të akademisë, çdo student do të marrë dy certifikata: një nga Brainster me sukses të demonstruar dhe një nga Brainster Next College. Në Maqedoni vetëm akademitë tona janë të certifikuara nga një fakultet i akredituar i IT-së.

Brainster synon të ofrojë fleksibilitet për studentët tanë për sa i përket pagesës:

– Zbritje për pagesën njëherësh

– Pagesë deri në 20 këste mujore (me mundësi pagese më herët)

– Pa interes dhe kosto të fshehura

*Na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe bëhuni  të parët që dini për ofertat ose zbritjet aktive.

Brainster hap disa regjistrime gjatë gjithë vitit. Nëse dëshironi të dini më shumë, mos ngurroni të flisni me një nga këshilltarët tanë të Student Admission.