Akademia e

Programimit Front-End

927 studentë të Brainster të punësuarnë vitin 2022 dhe 2023.
Grupi i ardhshëm është duke u plotësuar, prandaj apliko tani!

0
Aplikantë në këtë afat të regjistrimit

Eksperienca e kërkuar

Fillestar

Kohëzgjatja

12 muaj

Angazhimi

18 orë në javë

Fillon më

Pranverë 2024

Çmimi

2400

Grupi tjetër Pranverë | 2024

#1 - arsim që punëson

#1 - sipas numrit të studentëve
të punësuar

927+ studentë të punësuar që nga viti 2022 deri më sot!

#1 - Punësim i shpejtë

koha mesatare për t'u punësuar - 4 muaj e 25 ditë

#1 - nga numri i partnerëve
për punësim

+200 kompani vendase dhe ndërkombëtare

Modulet

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9
Module 10
Module 11
Module 12

This executive program is certified by the accredited higher education institution - Brainster Next College.

Java tipike e punës

Grupi 1
|
Grupi 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Leksione

19:30 - 21:30

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.

10:00 - 12:00

MON TUE WED THU FRI SUN

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.

19:00 - 21:00

Projekte
Reale

Nëpërmjet projekteve reale ju do të ndërtoni zgjidhje dhe produkte aplikative për kompanitë tona partnere dhe do të njiheni me sfidat dhe problemet e biznesit të ditëve të sotme.

Hackathone nga 48 orë Zgjidhje Aplikative Portofoli i Pasuruar Certifikatë e Përfunduar
Web solution funksional për brendin e modës ZANOV
Read More
Studentët:

Aneta Dimoska, Verica Nackova, Daniela Damjanoska dhe Stefanija Gjurkovska

Klient | Zanov
Web solution dhe UX/UI dizajn për Olimpiadën Speciale të Maqedonisë
Read More
Studentët:

Todor M., Aleksandra D., Jasmina T., Elena P., Denis R., Nikola P., Hristofor S., Goce C., Vlladimir K., Daniella D., Jordan J., Aneta D. dhe Andrej O.

Klient | Special Olimpics Macedonia
Web solution funksional për UKIM
Read More
Studentët:

Daniella D., Dimitar K., Aleksandar S., Goce C., Vladimir K., Nikolla P., Aleksandra N., Jordan J. dhe Goce J.

Klient | Asambleja Studentore Universitare - UKIM
Projekti përfundimtar i Akademisë së programimit Front-End
Read More
Studentët:

Filip Kërstevski, Aleksandar Tushevski, Elena Stoleska, Hristina Dimitrovska, Pvell Petrushevski dhe Katerina Kimoska

Klient | Brainster
Read More
Previous
Next

Për kë është e përshtatshme
kjo akademi

Krijuesit që kërkojnë më shumë aftësi teknike me ekperiencë në: grafik dizajn, marketing digjital, ose krijimin e përmbajtjes të cilët janë tërheqës për zhvillimin e web-it.

Koduesit e vetë-mësuar që kërkojnë trajnim të udhëhequr nga instruktorët: Njerëz që kanë mësuar veten të kodojnë ose kanë përvojë me gjuhët programuese.
Profesionistët që kërkojnë një ndryshim në karrierë: Nga një gamë e gjerë e industrive të interesuara për të kaluar në web-development financimin, kujdesit shëndetësor, arsimit, ose shërbimit të klientit.

Përvoja dhe përmbushja
e pritshmërive

Për studentët tanë, Brainster është më shumë se
një akademi dhe vend për t'i zhvilluar aftësitë.

Takime
të lira

Fillo transformimin e karrierës dhe
rezervo një vend sot!

Grupi 1 dhe 2, Vjeshtë 2023

Regjistrimi për

Dhjetor 2023

Pagesa

Deri në 27 këste

Çmimi

-

Grupi 3, Pranverë 2024

Regjistrimi për

Mars 2024

Pagesa

Deri në 27 këste

Çmimi

-

Grupi 4 dhe 5, Pranverë 2024

Regjistrimi për

Pranverë 2024

Pagesa

Deri në 27 këste

Çmimi

2.400

Vende të lira:

Vetëm 1

Scholarships

*Vetëm për personat rezidentë në Shqipëri.

Bursë 100%

Të gjithë personat e papunë mund të përfitojnë bursa deri në 100%

Aplikoni Tani
Bursë 50%

Personat të cilët dëshirojnë të ndryshojnë karrierë mund të përfitojnë bursa deri në 50%

Aplikoni Tani

Proces i lehtë për aplikim

1

Plotësoni një formë
digjitale

Na lini informacionet e kontaktit dhe pritni një telefonatë brenda 24 orëve.

2

Caktoni një takim informativ me një konsulent studentor

Caktoni një takim në një kohë që ju përshtatet dhe merrni të gjitha informacionet që ju nevojiten për akademinë.

3

Jepi vetes një përprësi me programin përgatitor falas

Me regjistrimin tënd, ti do të kesh një program përgatitor ku mund të fillosht të mesosh.

Opsionet
financiare

Financimi i studimeve nuk duhet të jetë një pengesë për arsimim. Zgjidh metodën e pagesës e cila është më e përshtatshme për ty.

Ndarja në këste

Pagesë maksimumi në 20 këste
Pa asnjë kosto shtesë ose të fshehur.

Çmimi për 1 këst
1 5 10 15 20

Histori suksesi

Mundi dhe suksesi në akademi jep rezultate për të
cilat mund të krenohesh.

1 2

Studentët tanë të diplomuar punësohen në…

Ke nevojë për udhëzime shtesë?

Bisedo me një profesionist të Pranimit të Studentëve dhe nëpërmjet vlerësimit dhe këshillave të përbashkëta, zbulo nëse akademia është e përshtatshme për qëllimet e tua arsimore dhe/ose të karrierës.

Na telefono.

Na dërgo një mesazh

Pyetjet e bëra më
shpesh

Brainster ndihmon studentët e tij të suksesshëm të gjejnë mundësi të reja karriere nëpërmjet rekomandimeve dhe bashkëpunimeve me kompanitë lokale dhe ndërkombëtare që punësojnë aktivisht dhe lehtësojnë procesin e gjetjes së karrierës së ëndërruar.

Nga ana tjetër, studentët e Brainster fitojnë aftësi që kërkohen në tregun e punës dhe që do t'i lejojnë ata të dallohen nga të tjerët në industrinë e IT-së, jo vetëm nëpërmjet njohurive që fitojnë, por edhe nëpërmjet projekteve (përvojës praktike) që ata zhvillojnë

Formati i mësimit i mbështetur nga platforma komunikimi dhe mjete për zbatimin cilësor të programit dhe aktivitete praktike të realizuara përmes leksioneve dhe seminareve me një instruktor.

Përzgjedhja bëhet në nivel individual pas takimit online me dikë nga ekipi i Student Admission. Faktorët kryesorë që do të diskutojmë do të jenë

Eksperienca dhe përvojat e mëparshme. Për t'u regjistruar në një akademi nuk kërkohet asnjë përvojë përkatëse profesionale në terren ose arsim, por një nivel i caktuar disipline profesionale do t'ju ndihmojë të zotëroni më mirë akademinë. Për sa i përket njohurive paraprake të teknologjisë, do të jetë një plus nëse jeni të shkathët në përdorimin e teknologjisë në përgjithësi dhe njohuritë bazë të përdorimit të kompjuterit pasi e gjithë akademia bazohet në mjete dhe metodologji digjitale.

Motivimi. Ne kemi një standard të lartë kur bëhet fjalë se sa i motivuar, i vendosur dhe i përkushtuar është një kandidat. Studimi në një nga akademitë tona kërkon investim kohe, energjie dhe fokusi. Edhe pse ne kemi një ekip për t'ju mbështetur gjatë gjithë akademisë, suksesi do të jetë rezultat i përpjekjeve të shumta që keni bërë.

Njohuri të mjeteve dhe gjuhës angleze. Nuk është e detyrueshme që të keni hasur më parë me mjetet që do ti mësoni, por është e nevojshme të keni njohuri të gjuhës angleze. Do të hasni terminologji në gjuhën angleze, do të punoni me klientë ndërkombëtarë në projekte reale, teknologji në anglisht, etj.

Të gjitha akademitë Brainster janë të certifikuara nga institucioni i akredituar i arsimit të lartë të IT-së Brainster Next College. Pas përfundimit të suksesshëm të akademisë, çdo student do të marrë dy certifikata: një nga Brainster me sukses të demonstruar dhe një nga Brainster Next College. Në Maqedoni vetëm akademitë tona janë të certifikuara nga një fakultet i akredituar i IT-së.

Brainster synon të ofrojë fleksibilitet për studentët tanë për sa i përket pagesës:
– Zbritje për pagesën njëherësh
– Pagesë deri në 27 këste mujore (me mundësi pagese më herët)
– Pa interes dhe kosto të fshehura
*Na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe bëhuni. të parët që dini për ofertat ose zbritjet aktive.

Brainster ofron disa regjistrime gjatë gjithë vitit. Nëse dëshironi të dini më shumë, mos ngurroni të flisni me një nga këshilltarët tanë të Student Admission.