0 applicants chose our academies in the last 7d

0 total applicantions in the last 7d

Akademia e
Programimit Front-End

Bëhu profesionist i teknologjisë nëpërmjet programimit

Zotëro aftësitë e nevojshme, zhvillo zgjidhje dhe produkte digjitale inovative. Bëhu pjesë e akademisë dhe fillo që sot transformimin e karrierës tënde.

Eksperienca e kërkuar

Fillestar

Kohëzgjatja

12 muaj

Angazhimi

18 orë në javë

Fillon më

Pranverë 2024

Çmimi

2400

Grupi tjetër Pranverë | 2024

Pikat kryesore të Brainster

Qendra arsimore
në Maqedoni

për vitet 2021, 2022 dhe 2023 sipas studentëve.

Sipas numrit të
studentëve të regjistruar

1450 studentë të regjistruar në vitin 2023

Kushte të favorshme
për mundësi

pagese me interes zero dhe pa asnjë shpenzim shtesë.

Modulet

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9
Module 10
Module 11
Module 12

This executive program is certified by the accredited higher education institution - Brainster Next College.

Java tipike e punës

Grupi 1
|
Grupi 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Leksione

19:30 - 21:30

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.

10:00 - 12:00

MON TUE WED THU FRI SUN

Nuk ka leksione

Të mësuarit me ritëm të
pavarur: rikapelë, lexim,
hulumtim.

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Leksione

19:30 - 21:30

Mentorimi

Në ekipe, 1 orë për ekip.

18:00 - 21:00

Friday Night Out

Workshop

Kjo slot mund të jetë subjekt
i ndryshimit.

19:00 - 21:00

Njihuni me
instruktorët

Përjetoni eksperiencën optimale për të mësuar programimin Front-End përmes instruktorëve tanë të nderuar, të cilët zotërojnë një ekspertizë të gjerë të industrisë. Njihuni me ekspertët e industrisë që janë pjesë përbërëse e kësaj qasjeje novatore.

Feedback-u i personalizuar Mbështetje konstante Networking

Projekte
Reale

Nëpërmjet projekteve reale ju do të ndërtoni zgjidhje dhe produkte aplikative për kompanitë tona partnere dhe do të njiheni me sfidat dhe problemet e biznesit të ditëve të sotme.

Hackathone nga 48 orë Zgjidhje Aplikative Portofoli i Pasuruar Certifikatë e Përfunduar
Web solution funksional për brendin e modës ZANOV
Read More
Studentët:

Aneta Dimoska, Verica Nackova, Daniela Damjanoska dhe Stefanija Gjurkovska

Klient | Zanov
Web solution dhe UX/UI dizajn për Olimpiadën Speciale të Maqedonisë
Read More
Studentët:

Todor M., Aleksandra D., Jasmina T., Elena P., Denis R., Nikola P., Hristofor S., Goce C., Vlladimir K., Daniella D., Jordan J., Aneta D. dhe Andrej O.

Klient | Special Olimpics Macedonia
Web solution funksional për UKIM
Read More
Studentët:

Daniella D., Dimitar K., Aleksandar S., Goce C., Vladimir K., Nikolla P., Aleksandra N., Jordan J. dhe Goce J.

Klient | Asambleja Studentore Universitare - UKIM
Projekti përfundimtar i Akademisë së programimit Front-End
Read More
Studentët:

Filip Kërstevski, Aleksandar Tushevski, Elena Stoleska, Hristina Dimitrovska, Pvell Petrushevski dhe Katerina Kimoska

Klient | Brainster
Read More
Previous
Next

Për kë është e përshtatshme
kjo akademi

Krijuesit që kërkojnë më shumë aftësi teknike me ekperiencë në: grafik dizajn, marketing digjital, ose krijimin e përmbajtjes të cilët janë tërheqës për zhvillimin e web-it.

Koduesit e vetë-mësuar që kërkojnë trajnim të udhëhequr nga instruktorët: Njerëz që kanë mësuar veten të kodojnë ose kanë përvojë me gjuhët programuese.
Profesionistët që kërkojnë një ndryshim në karrierë: Nga një gamë e gjerë e industrive të interesuara për të kaluar në web-development financimin, kujdesit shëndetësor, arsimit, ose shërbimit të klientit.

The Brainster Way

Përjetoni përvojën unike të të mësuarit me Breinster: nga mjediset digjitale të punës dhe mjetet deri te aktivitetet interaktive dhe praktike që do t'ju ndihmojnë në progresin dhe suksesin e mësimit tuaj.

The Brainster Way

Përjetoni përvojën unike e të mësuarit me Breinster: nga mjediset digjitale të punës dhe mjetet deri te aktivitetet interaktive dhe praktike që do t'ju ndihmojnë në progresin dhe suksesin e mësimit tuaj.

Certifikim i dyfishtë

Duke përfunduar akademinë, merr një certifikatë të dyfishtë: një nga Brainster me një tregues distinktivi të nivelit të suksesit dhe një nga institucionet e akredituara të arsimit të lartë IT – Brainster Next College.

Program përgatitor për fillim të suksesshëm

Programi përgatitor do t'ju ndihmojë të njiheni me temat kryesore dhe terminologjinë, duke rritur shanset tuaja për sukses me 20%.

Platforma digjitale e të mësuarit

Të gjitha leksionet, materialet mësimore, detyrat praktike, progresin dhe suksesin tuaj në një vend – qasje në çdo kohë, e lehtë për t'u përdorur dhe e organizuar mirë.

Të mësuarit bazuar në projekte (project-based)

Si pjesë e programit të punës praktike, ju do të punoni përmes akademisë në projekte reale për klientë të vërtet pas qasjes së learning-by-doing.

Moduli i karierës

Ti merr mbështetje në karrierë në ndërtimin e portofolit tënd të punës, përmbledhje dhe udhëzime se si të dallohesh dhe të rrisish shanset për të hyrë në procesin e kërkimit të punës.

Mbështetje
në çdo hap

Me ekipin Student Experience, ju do të krijoni përvoja së bashku dhe do të arrini piketa (milestone): plane mësimi, kënaqësi, përparim, sukses. Friendly, approachable & easy-going.

Mbështetje
në çdo hap

Me ekipin Student Experience, ju do të krijoni përvoja së bashku dhe do të arrini piketa (milestone): plane mësimi, kënaqësi, përparim, sukses. Friendly, approachable & easy-going.

Përvoja dhe përmbushja
e pritshmërive

Për studentët tanë, Brainster është më shumë se
një akademi dhe vend për t'i zhvilluar aftësitë.

Takime
të lira

Fillo transformimin e karrierës dhe
rezervo një vend sot!

Grupi 2 2023

Regjistrimi për

Dhjetor 2023

Pagesa

Deri në 21 këste

Çmimi

-

Grupi 1 2024

Regjistrimi për

Pranverë 2024

Pagesa

Deri në 21 këste

Çmimi

2.400

Vende të lira:

Vetëm 1

Scholarships

*Vetëm për personat rezidentë në Shqipëri.

Bursë 100%

Të gjithë personat e papunë mund të përfitojnë bursa deri në 100%

Aplikoni Tani
Bursë 50%

Personat të cilët dëshirojnë të ndryshojnë karrierë mund të përfitojnë bursa deri në 50%

Aplikoni Tani

Proces i lehtë për aplikim

1

Plotësoni një formë
digjitale

Na lini informacionet e kontaktit dhe pritni një telefonatë brenda 24 orëve.

2

Caktoni një takim informativ me një konsulent studentor

Caktoni një takim në një kohë që ju përshtatet dhe merrni të gjitha informacionet që ju nevojiten për akademinë.

3

Jepi vetes një përprësi me programin përgatitor falas

Me regjistrimin tënd, ti do të kesh një program përgatitor ku mund të fillosht të mesosh.

Opsionet
financiare

Financimi i studimeve nuk duhet të jetë një pengesë për arsimim. Zgjidh metodën e pagesës e cila është më e përshtatshme për ty.

Ndarja në këste

Pagesë maksimumi në 20 këste
Pa asnjë kosto shtesë ose të fshehur.

Çmimi për 1 këst
1 5 10 15 20

Histori suksesi

Mundi dhe suksesi në akademi jep rezultate për të
cilat mund të krenohesh.

1 2

Studentët tanë të diplomuar punësohen në…

Ke nevojë për udhëzime shtesë?

Bisedo me një profesionist të Pranimit të Studentëve dhe nëpërmjet vlerësimit dhe këshillave të përbashkëta, zbulo nëse akademia është e përshtatshme për qëllimet e tua arsimore dhe/ose të karrierës.

Na telefono.

Na dërgo një mesazh

Pyetjet e bëra më
shpesh

Formati i mësimit i mbështetur nga platforma komunikimi dhe mjete për zbatimin cilësor të programit dhe aktivitete praktike të realizuara përmes leksioneve dhe seminareve me një instruktor.

Përzgjedhja bëhet në nivel individual pas takimit online me dikë nga ekipi i Student Admission. Faktorët kryesorë që do të diskutojmë do të jenë

Eksperienca dhe përvojat e mëparshme. Për t'u regjistruar në një akademi nuk kërkohet asnjë përvojë përkatëse profesionale në terren ose arsim, por një nivel i caktuar disipline profesionale do t'ju ndihmojë të zotëroni më mirë akademinë. Për sa i përket njohurive paraprake të teknologjisë, do të jetë një plus nëse jeni të shkathët në përdorimin e teknologjisë në përgjithësi dhe njohuritë bazë të përdorimit të kompjuterit pasi e gjithë akademia bazohet në mjete dhe metodologji digjitale.

Motivimi. Ne kemi një standard të lartë kur bëhet fjalë se sa i motivuar, i vendosur dhe i përkushtuar është një kandidat. Studimi në një nga akademitë tona kërkon investim kohe, energjie dhe fokusi. Edhe pse ne kemi një ekip për t'ju mbështetur gjatë gjithë akademisë, suksesi do të jetë rezultat i përpjekjeve të shumta që keni bërë.

Njohuri të mjeteve dhe gjuhës angleze. Nuk është e detyrueshme që të keni hasur më parë me mjetet që do ti mësoni, por është e nevojshme të keni njohuri të gjuhës angleze. Do të hasni terminologji në gjuhën angleze, do të punoni me klientë ndërkombëtarë në projekte reale, teknologji në anglisht, etj.

Të gjitha akademitë Brainster janë të certifikuara nga institucioni i akredituar i arsimit të lartë të IT-së Brainster Next College. Pas përfundimit të suksesshëm të akademisë, çdo student do të marrë dy certifikata: një nga Brainster me sukses të demonstruar dhe një nga Brainster Next College. Në Maqedoni vetëm akademitë tona janë të certifikuara nga një fakultet i akredituar i IT-së.

Brainster synon të ofrojë fleksibilitet për studentët tanë për sa i përket pagesës:
– Zbritje për pagesën njëherësh
– Pagesë deri në 27 këste mujore (me mundësi pagese më herët)
– Pa interes dhe kosto të fshehura
*Na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe bëhuni. të parët që dini për ofertat ose zbritjet aktive.

Brainster ofron disa regjistrime gjatë gjithë vitit. Nëse dëshironi të dini më shumë, mos ngurroni të flisni me një nga këshilltarët tanë të Student Admission.