Ndërtoni karrierën
tuaj drejt së ardhmes

Përvetësoni aftësitë më të kërkuara sot duke punuar në projekte reale për klientë të vërtetë. Filloni të ndërtoni një karrierë ose kualifikohuni në profesionistin që dëshironi të bëheni përmes programeve tona akademike.

Aplikime në 7 ditët e fundit

Zgjidhni Akademinë

Certifikuar nga kolegji i akredituar
Brainster NEXT

Academies
Courses

Certifikuar nga kolegji i akredituar
Brainster NEXT

Zgjidhni Akademinë

Zgjidhni Kurse

Programim
Front-end

1850€

Leadership
and Management

2450€

Coming soon

Programim
Full-Stack

Formati | Online
Kohëzgjatja | 6 muaj
Coming soon

Programim
Full-Stack

Formati | Online
Kohëzgjatja | 6 muaj
Coming soon

Programim
Full-Stack

Formati | Online
Kohëzgjatja | 6 muaj

Ende nuk e dini se cila karrierë është për ju?

Zgjidheni testin tonë të orientimit në karrierë, na telefononi me rezultatet dhe merrni detaje se çfarë të bëni më pas.

Ende nuk e dini se cila karrierë është për ju?

Zgjidheni testin tonë të orientimit në karrierë, na telefononi me rezultatet dhe merrni detaje se çfarë të bëni më pas.

ТЕКОВНО НАЈПОПУЛАРНА АКАДЕМИЈА

Графички
Дизајн

2200€

UX/UI
Design

2100€

Project & Product
Management

1650€

Human
Resources

1650€

Дигитален
Маркетинг

1950€

Full-Stack
Програмирање

2450€

Front-End
Програмирање

2450€

Data
Science

2550€

Software
Testing

2150€

Leadership
and Management

2450€

Сѐ уште не знаеш која кариера е за тебе?

Реши го нашиот тест за кариерно насочување, јави ни со резултатите и добиј детали за што понатаму.

Pikat kryesore të Brainster për vitin 2022

Qendra arsimore
në Maqedoni

për 2021 dhe 2022 sipas studentëve

Në regjistrimin
e studentëve

1350 studentë të regjistruar në vitin 2022

U themelua fakulteti i parë
praktik i IT-së i akredituar në RV Maqedoni

duke ndjekur praktikat më të mira të Brainster dhe një program të miratuar nga industria

Një program i krijuar
nga ekspertë të teknologjisë

Akademitë e krijuara nga profesionistë dhe senior që punojnë aktivisht në industrinë përkatëse, duke krijuar një përvojë mësimore që synon kryesisht dhe ekskluzivisht t’u shërbejë studentëve, pastaj komunitetit tonë dhe industrisë në përgjithësi.

Eksperiencat dhe pritshmëritë

Për studentët tanë, Brainster është më shumë

se një akademi dhe zotërim i aftësive.

Vlerat plus për ju

Program përgatitor për një fillim
të suksesshëm

Programi përgatitor do t'ju ndihmojë të njiheni me lëndën bazë dhe terminologjitë, dhe në të njëjtën kohë të rrisni shanset tuaja me 20% për sukses të mëtejshëm.

Një platformë dixhitale
mësimore

Të gjitha leksionet, materialet studimore, detyrat praktike, përparimi dhe suksesi juaj në një vend – akses në çdo kohë, i lehtë për t'u përdorur dhe i organizuar mirë.

Një ekip që kujdeset
për përvojën tuaj

Me ekipin Student Experience, së bashku ju do të krijoni përvoja dhe do të arrini piketa: plane mësimore, kënaqësi, përparim, sukses. Friendly, approachable & easy-going.

Programi për punë praktike
dhe punësim

150+ partneritete të bazuara në vlerë

Programi
Praktik i Punës

Nëpërmjet projekteve reale ju do të ndërtoni zgjidhje aplikimi dhe produkte për kompanitë tona partnere dhe do të njiheni me sfidat e biznesit.

Projekte reale

Puna me klientë, organizata, mentorë dhe kolegë
në një sërë formatesh praktike.

ndër akademik | hackathon | final

Web solution funksional për brendin e modës ZANOV
Read More
Studentët:

Aneta Dimoska, Verica Nackova, Daniela Damjanoska dhe Stefanija Gjurkovska

Klient: Zanov
Web solution dhe UX/UI dizajn për Olimpiadën Speciale të Maqedonisë
Read More
Studentët:

Todor M., Aleksandra D., Jasmina T., Elena P., Denis R., Nikola P., Hristofor S., Goce C., Vlladimir K., Daniella D., Jordan J., Aneta D. dhe Andrej O..

Klient: Special Olimpics Macedonia
Web solution funksional për UKIM
Read More
Studentët:

Daniella D., Dimitar K., Aleksandar S.. Goce C., Vladimir K., Nikolla P., Aleksandra N., Jordan J. dhe Goce J.

Klient: Asambleja Studentore Universitare - UKIM
Projekti përfundimtar i Akademisë së programimit Front-End
Read More
Studentët:

Filip Kërstevski, Aleksandar Tushevski, Elena Stoleska, Hristina Dimitrovska, Pvell Petrushevski dhe Katerina Kimoska

Klient: Brainster
Read More

Programi i
Punësimit

Brainster ndihmon studentët e tij të gjejnë mundësi të reja karriere përmes referimeve dhe bashkëpunimeve me kompanitë që punësojnë në mënyrë aktive dhe lehtëson procesin e kërkimit të karrierës.

Histori suksesi

Përpjekjet e investuara dhe suksesi i akademisë
jep rezultate me të cilat mund të krenoheni.

1 2 3
370+

Studentë të punësuar
në vitin e kaluar

Keni nevojë për udhëzime të mëtejshme?

Bisedoni me profesionistët tanë të Pranimit të Studentëve dhe përmes një vlerësimi dhe këshillimi të përbashkët zbuloni se cila nga akademitë është e përshtatshme për qëllimet tuaja arsimore dhe/ose të karrierës.

Na telefono.

Na dërgo një mesazh

Pyetjet e
bëra më
shpesh

Formati i mësimit online i mbështetur nga platforma komunikimi dhe mjete për zbatimin cilësor të programit dhe aktivitete praktike të realizuara përmes leksioneve dhe seminareve me një instruktor.

Përzgjedhja bëhet në nivel individual pas takimit online me dikë nga ekipi i Student Admission. Faktorët kryesorë që do të diskutojmë do të jenë

 Eksperienca dhe përvojat e mëparshme. Për t’u regjistruar në një akademi nuk kërkohet asnjë përvojë përkatëse profesionale në terren ose arsim, por një nivel i caktuar disipline profesionale do t’ju ndihmojë të zotëroni më mirë akademinë. Për sa i përket njohurive paraprake të teknologjisë, do të jetë një plus nëse jeni të shkathët në përdorimin e teknologjisë në përgjithësi dhe njohuritë bazë të përdorimit të kompjuterit pasi e gjithë akademia bazohet në mjete dhe metodologji digjitale.

Motivimi. Ne kemi një standard të lartë kur bëhet fjalë se sa i motivuar, i vendosur dhe i përkushtuar është një kandidat. Studimi në një nga akademitë tona kërkon investim kohe, energjie dhe fokusi. Edhe pse ne kemi një ekip për t’ju mbështetur gjatë gjithë akademisë, suksesi do të jetë rezultat i përpjekjeve të shumta që keni bërë.

Njohuri të mjeteve dhe gjuhës angleze. Nuk është e detyrueshme që të keni hasur më parë me mjetet që do ti mësoni, por është e nevojshme të keni njohuri të gjuhës angleze. Do të hasni terminologji në gjuhën angleze, do të punoni me klientë ndërkombëtarë në projekte reale, teknologji në anglisht, etj.

Të gjitha akademitë Brainster janë të certifikuara nga institucioni i akredituar i arsimit të lartë të IT-së Brainster Next College. Pas përfundimit të suksesshëm të akademisë, çdo student do të marrë dy certifikata: një nga Brainster me sukses të demonstruar dhe një nga Brainster Next College. Në Maqedoni vetëm akademitë tona janë të certifikuara nga një fakultet i akredituar i IT-së.

Brainster synon të ofrojë fleksibilitet për studentët tanë për sa i përket pagesës:

– Zbritje për pagesën njëherësh

– Pagesë deri në 20 këste mujore (me mundësi pagese më herët)

– Pa interes dhe kosto të fshehura

*Na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe bëhuni  të parët që dini për ofertat ose zbritjet aktive.

Brainster ofron disa regjistrime gjatë gjithë vitit. Nëse dëshironi të dini më shumë, mos ngurroni të flisni me një nga këshilltarët tanë të Student Admission.